Social

#concurs #concurs acasa.ro #felicitari paste

Trimite felicitari de Paste si castiga premii fabuloase!

Acasa.ro te invita sa participi la un concurs in care traditionalele felicitari de Paste iti pot aduce premii fabuloase, pentru o vara plina de bucurii! Competitia online "Trimite cele mai multe felicitari si castiga unul din cele 6 premii" iti recompenseaza dorinta de a face cat mai multe urari personalizate celor dragi, cu vouchere cadou de 1.500 de lei in magazine de top sau un City Break la Lisabona pentru 2 persoane!

Ce-ai zice de o sesiune de cumparaturi consistente gratuite in Carrefour, Sephora, pe coilprofil.ro, quickmobile.ro sau stilago.ro? Ori poate ti-ar prinde bine o escapada la Lisabona in doi, prin agentia paravion.ro? Toate aceste vise frumoase sunt posibile daca participi gratuit la concursul Felicitari de Paste si castigi unul dintre cele 6 premii generoase!


Regulamentul concursului Felicitari de Paste pe Acasa.ro

Iata un cadou inspirat de sarbatorile pascale, oferit de Acasa.ro si cei 6 sponsori oficiali: concursul Felicitari de Paste, care iti premiaza harnicia in a trimite ilustrate digitale personalizate rudelor si prietenilor, cu ocazia Pastelui.

Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti cat mai multe felicitari de Paste pana pe 10 mai 2013, ora 23.59, de pe pagina oficiala a concursului, catre grupul tau de prieteni.

Ai de ales intre mai multe variante de felicitari specifice sarbatorilor de primavara, insotite de un formular de trimitere (dar si de sigla unuia dintre cei 6 sponsori ai concursului). Regula este simpla: participantii care au trimis cele mai multe mesaje frumoase de Paste, vor fi desemnati castigatori la finalul concursului.

Fericitii premianti vor fi anuntati de catre echipa acasa.ro, in data de 10 mai 2013. In caz de egalitate, va castiga persoana care s-a inscris prima in concurs.


Premiile concursului Felicitari de Paste pe Acasa.ro

In spiritul generozitatii sarbatorilor pascale, premiile concursului Felicitari de Paste sunt cu adevarat irezistibile:
 

  • cumparaturi de 1.500 lei din orice magazin Oxette sau un voucher in valoare de 1.500 lei pe care ii poti cheltui pe coilprofil.ro
  • cumparaturi de 1.500 lei pentru gama "accesorii" din quickmobile.ro
  • cumparaturi de 1.500 lei din orice magazin Sephora
  • voucher de 1.500 lei pentru cumparaturi din stilago.ro
  • voucher de 1.500 lei pentru cumparaturi din orice magazin Carrefour
  • un City Break la Lisabona pentru 2 persoane, transport cu avionul si cazare la hotel de 4*, oferit de paravion.ro


Intra pe pagina concursului Felicitari de Paste si castiga unul din cele 6 premii fabuloase!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea