Social

Trica: CFR Cluj nu poate pierde titlul

Eugen Trica , cel mai bun roman de la “ multinationala ” CFR Cluj nu crede ca ardelenii au voie sa piarda titlul in acest sezon si considera ca daca acest lucru s-ar intampla, ar fi o mare tragedie.

"Pentru noi nu exista locul doi. Locul doi nu e pentru CFR. Anul acesta tintim doar locul unu. Ratarea titlului ar fi cel mai mare esec al carierei. Am condus de la inceput campionatul, din etapa a saptea. Ma bazez pe lotul nostru. M-am asteptat ca Steaua sa revina. La fel s-a intamplat si in campionatele trecute", a spus Trica inaintea meciului cu Pandurii tg. Jiu, un adversar care trebuie tratat cu respect mai ales ca vine dupa o serie de patru victorii, dintre care doua obtinute in deplasare.

"Cel mai bun fotbal in retur il joaca Pandurii Targiu Jiu si nu pentru ca jucam cu ei. In primele etape Timisoara juca foarte bine, dar acum Pandurii are patru victorii la rand si joaca foarte bine. Intalnim o echipa foarte buna. Noi ne-am revenit dupa victoria asta din Stefan cel Mare, suntem pe drumul cel bun. Trebuie sa fim concentrati sa castigam acest meci. Sper si publicul sa fie cat mai numeros la acest meci pentru ca avem nevoie de sustinere", spune Trica, linistit si in privinta absentelor argentinienilor cristian fabbiani si Emmanuel Culio , despre care crede ca nu vor conta foarte mult in meciul de acasa cu Pandurii: "Nici absenta mea nu a contat la Dinamo.

CFR nu sta intr-un singur jucator. Sunt multi jucatori valorosi in echipa asta care pot sa-i suplineasca pe cei care lipsesc fara probleme".


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea