Social

#trica la anorthosis #cfr cluj #transfer #steaua in uefa #lupta pentru titlu

Trica: Am semnat cu Famagusta acum cateva saptamani

Mijlocasul lui CFR Cluj a confirmat transferul in Cipru , mentionand ca semnat contractul cu formatia anorthosis famagusta acum cateva saptamani.

"Am semnat cu Anorthosis acum cateva saptamani, dar am hotarat sa nu facem public acest lucru, deoarece asa a fost mai bine pentru echipa. Plec in Cipru la o formatie foarte buna pentru a castiga titlul. Contractul se intinde pe un an si jumatate", a spus Trica pentru Prosport.

Jucatorul a adaugat ca Dumnezeu a vrut ca Steaua si CFR Cluj sa ramana in lupta pentru titlu, in ciuda participarii in grupele Ligii campionilo.

"Eu spun ca Dumnezeu a vrut ca Steaua si CFR sa ramana in lupta pentru titlu dupa ce au dat gol in ultima etapa pe final de meci. Pe langa aceste doua echipe, cred ca Dinamo si Urziceni pot sa emita pretentii . Asa vad eu lucrurile in acest moment", a declarat olteanul, conform sursei citate. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea