Social

#trenurile soarelui 2017 #Trenurile Soarelui #pret calatorii #cfr calatori #cfr #calatorii #litoral

Trenurile Soarelui pornesc din nou spre litoral! Cat costa o calatorie

CFR Calatori a anuntat ca de vineri lanseaza programul estival Trenurile Soarelui. Peste 40 de tremuri vor asigura transportul calatorilor in statiunile de pe litoralul Marii Negre pana in septembrie.

"Cu toate dificultatile cu care ne confruntam din perpectiva asigurarii capacitatilor de transport pentru preluarea traficului crescut din weekendurile si minivacantele ultimelor luni, incercam sa optimizam parcul activ si sa luam masurile necesare pentru a raspunde nevoii de mobilitate a cat mai multor oameni si dorintelor acestora de a calatori civilizat.

Prin programul estival Trenurile Soarelui conectam toate zonele tarii cu destinatiile turistice de vara si speram sa le aducem romanilor vacanta cat mai aproape", a declarat Iosif Szentes, Director General CFR Calatori.

Programul Trenurile Soarelui se desfasoara in perioada 9 iunie – 10 septembrie 2017. Turistii vor putea calatori cu trenuri directe spre/dinspre statiunile de la Marea Neagra si Delta Dunarii. in fiecare zi, toate regiunile tarii vor fi conectate cu destinatiile de vacanta cele mai cautate in perioada verii.

"O calatorie Bucuresti — Constanta, fara reduceri, este 59,6 lei la tren IR. Daca se achizitioneaza un bilet dus-intors calatorul beneficiaza de 10% reducere, iar daca biletul este achizitionat online se mai adauga o reducere de 5%. De asemenea, pentru cumpararea biletelor cu cel putin 21 de zile in avans reducerea este de 25% din tariful de transport. Cu oferta Minigrup 2-5 reducerile acordate sunt de pana la 30% daca achizitionarea se face online", potrivit CFR Calatori.

Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea