Social

#Trenurile Litoral #trenurile soarelui 2016 # vacanta la mare # calatorie cu trenul

Trenurile Soarelui 2016! Cat costa de astazi un bilet pana la mare

Timp de trei luni vom putea calatori spre litoral cu cele peste 40 de trenuri care vor asigura legaturi din toata tara catre statiunile de la Marea Neagra si Delta Dunarii!


“Pentru noi, sezonul estival este o oportunitate. Incercam sa raspundem nevoii de mobilitate a cat mai multor oameni si dorintelor acestora de a calatori la standarde de calitate din ce in ce mai bune. Prin programul estival Trenurile Soarelui conectam toate zonele tarii cu destinatiile turistice de vara si speram sa le aducem romanilor vacanta cat mai aproape”, a declarat Iosif Szentes, director general CFR Calatori.

.Pentru turistii din Brasov legatura cu destinatia Constanta si retur va fi asigurata cu trei trenuri directe, iar pentru cei din Sighetu Marmatiei legatura cu litoralul se va realiza direct prin grupa de vagoane de la trenul Satu Mare—Mangalia.

Pentru a facilita accesul turistilor catre Delta Dunarii, un tren direct InterRegio va circula suplimentar pe ruta Bucuresti Nord — Tulcea Oras si retur.

Pretul intreg pentru o calatorie Bucuresti — Constanta, fara reduceri, este de 33,40 lei la tren Regio si de 60 lei la tren IR. Un bilet dus-intors are 10% reducere din tariful de transport si costa la clasa a 2-a 60,90 lei la tren Regio si 108,80 lei la tren IR, iar la cumpararea cu o anticipatie de peste 21 de zile reducerea este de 25% din tariful de transport si biletul la clasa a 2-a costa 46 lei la tren IR si 26,05 lei la tren Regio. Pentru o calatorie elev/student la Trenul Tineretului, Bucuresti — Constanta (tarifat ca tren Regio), biletul este de 18,65 lei.

Trenurile Litoral care circula fara opriri intermediare, intre Bucuresti Nord si Constanta, ajung la destinatie in aproximativ doua ore. Durata calatoriei cu celelalte trenuri InterRegio, pe aceeasi ruta, este in medie de aproximativ 2 ore si 20 minute.

Toate trenurile InterRegio sunt dotate cu instalatii de climatizare si prize, iar Trenurile Litoral, de viteza sporita (IR 1983, IR 1582, IR 1587 si IR 1588) Bucuresti — Constanta si retur, au in compunere si vagon bar. De asemenea, de la Bucuresti Nord la Constanta si retur, trenurile IR 1585 si IR 1586 dispun de Wi-Fi gratuit.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea