Social

#tancuri #morti #atacuri #soldati israelieni

Trei militari israelieni, omorati de "colegi"

Trei militari israeliani, membri au unitati de elita , au fost ucisi, iar alti 24 au fost raniti luni seara, in nordul Fasiei Gaza, cand un tanc israelian a deschis focul, din greseala, asupra pozitiei lor, a anuntat un purtator de cuvant al armatei, citat de AFP.

"Trei soldati ai fortelor israeliene au fost ucisi in urma exploziei unui obuz tras din greseala de un tanc israelian, in cursul unei operatiuni" din nordul Fasiei Gaza, a anuntat purtatorul de cuvant, adugand ca 24 de militari au fost raniti.

El a precizat ca dintre acestia, unul se afla in stare critica, iar trei in stare grava. Ceilalti 20 au fost raniti "usor sau moderat".

Comandantul unitatii, colonelul Avi Peled, se afla printre militarii raniti usor. "Obuzul a cazut pe o structura unde se aflau soldatii", a adaugat purtatorul de cuvant, fara a oferi detalii despre zona in care se afla unitatea. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea