Social

#vremea la munte # vremea la mare #vremea bucuresti #vremea

Trei luni cu vreme nebuna! Ne asteapta temperaturi extreme si furtuni

Canicula si vijelie - acestea sunt extremele care vor caracteriza urmatoarele luni. Acolo unde este seceta, va fi si mai seceta, iar unde va ploua, cantitatile vor fi atat de ridicate incat riscul de inundatii este foarte mare. Practic, ca si zilele acestea, va ploua intr-o ora cat ar fi normal sa ploua intr-o luna. 

Situatia ar putea deveni dramatica in urmatoarele trei luni in tot sudul, estul si vestul unde s-ar putea ajunge pana la seceta extrema in conditiile in care in multe regiuni pamantul se desparte si se sfarama iar ploile vor fi deficitare. Cea mai afectata o sa fie cultura de porumb, spune specialistii, citati de ProTv.

 

Pana in octombrie, arata prognoza meteorologilor, vom sta tot sub semnul extremelor: unde nu-i seceta, sunt scaderi bruste de temperatura, chiar si 20 de grade in 24 de ore, alte regiuni se vor topi sub canicula, sau vor fi maturate de furtuni si ploi violente, mai spune sursa citata. 

Vremea extrema va caracteriza intreaga Europa, incepand chiar cu zilele urmatoare, cand un val de caldura ingrozitoare va acoperi toata regiunea. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea