Social

#restrictii romania #coronavirus #restrictii #romania

Trei localitati din Romania, RESTRICTII dure din cauza coronavirusului

Trei localitati din tara revin la restrictii dure din cauza cresterii alarmante a numarului de infectii. Este vorba este localitati din judetul Arges, unde se inchid restaurantele, cafenelele si cazinourile.

 

Restrictiile au intrat in vigoare incepand de ieri ca urmare a undei decizii a sedintei Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta (CSJU). Vizata de aceste restrictii este comuna Ranca si inca doua localitati (Bradet si Suseni). 

Restrictiile nu se aplica insa si persoanelor care sunt sau urmeaza sa fie cazate in comunele Ranca si Bradet. Acestia vor putea lua masa in interiorul pensiunilor. Cu late cuvinte, restrictiile sunt valabile doar pentru locuitorii din cele doua comune si asta dupa ce incidenta cumulata a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 in ultimele 14 zile s-a dovedit a fi mai mare de 1,5/1000 de locuitori.

Alaturi de Prahova, Suceava si Dambovita, judetul Arges ramane, in continuare, unul dintre judetele cele mai afectate de pandemia de coronavirus din Romania, potrivit realitatea.net.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea