Social

#vrancea #banat #cutrmure #Institutul National pentru Fizica Pamantului

Trei cutremure in ultimele 24 de ore

Trei cutremure au fost inregistrate in ultimele 24 de ore in Romania. Doua s-au produs in zona Vrancei si unul in zona Banatului, potrivit datelor furnizate de Institutul National pentru Fizica Pamantului.

Azi-dimineata, la ora 04.11, s-a inregistrat un cutremur cu magnitudinea de 2,8 grade pe scara Richter in zona Banat, Caras Severin, si s-a produs la o adancime de 2 kilometri. Acesta s-a resimtit in orasele Orsova, la 19 km, Drobeta-Turnu Severin, la 33 km, Drencova, la 44 km, Motru, la 44 km, si Rovinari, la 59 km.

Un alt seism, ce a avut magnitudinea de 3,4 grade pe scara Richter, la ora 15.47, a avut loc duminica in zona Vrancei, Buzau. Cutremurul s-a produs la o adancime de 114 kilometri si s-a resimtit in orasele Covasna, la 36 km, Targu Secuiesc, la 51 km, Valenii De Munte, la 54 km, Ramnicu Sarat, la 54 km, si Sacele, la 57 km.

Tot duminica, la ora 16.38, zona Vrancea a mai fost zguduita de un cutremur de 2,5 grade pe scara Richter, la o adancime de 87 de kilometri. S-a resimtit in Buzau, la 43 km, Valenii De Munte, la 44 km, Ramnicu Sarat, la 46 km, Mizil, la 48 km, si Covasna, la 52 km.

Sursa foto: www.antena3.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea