Social

# cod ger #cod ninsori # temperaturi bucuresti #vremea munte #ger bucuresti #vremea bucuresti #prognoza meteo

Trec ninsorile, vine gerul. Prognoza meteo pentru inceputul de saptamana

Dupa ce sud-estul tarii a fost acoperit de zapada, vine gerul. Veste proasta este ca temperaturile vor cobori in toata tara si vor ramane asa pentru cateva zile.

In Bucuresti, vremea va deveni deosebit de rece, geroasă noaptea, anunta Agentia Nationala de Meteorologie, potrivit Mediafax. Cerul va fi înnorat ziua, când trecător va mai fulgui, apoi va deveni variabil. Vântul va sufla slab până la moderat. Ziua valorile termice nu vor depasi minus 2 grade, iar noaptea temperaturile scad pana la -12 grade,

Marti, vremea va fi deosebit de rece, geroasă dimineaţa şi noaptea în majoritatea zonelor ţării. Temperaturile maxime se vor încadra între -9 şi 0 grade, iar cele minime în general între -18 şi -8 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare. Vântul va sufla în general moderat în regiunile estice şi sud-estice şi pe crestele montane şi va fi slab în celelalte zone. În zonele joase de relief, mai ales din sud, în a doua parte a nopţii, local se va semnala ceaţă, asociată cu depunere de chiciură, mai citeaza Mediafax.

Foto: hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea