Social

#trasee stb #STB #coronavirus # coronavirus romania

Traseele STB, reduse cu 40%. Anuntul facut de Gabriela Firea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat reducerea cu 40% a parcului STB.Decizia a venit in urma scaderii cererii de transport, cei mai multi oameni stand acasa.

”De maine, parcul de vehicule al STB va fi redus cu pana la 40% fata de situatia normala dar nu va fi suspendata nicio linie. Am mai facut o reducere de 25%, la debutul starii de urgenta, acum reducem cu inca 15%, ca urmare a diminuarii semnificative a cererii de transport din cauza riscului de infectare cu virusul SARS CoV-2.

Parcul programat pentru weekend nu se modifica.

Le multumesc calatorilor pentru intelegere si angajatilor STB care sunt la datorie si pe vreme de pandemie.

STB SA va aloca pe fiecare linie un numar de vehicule corespunzator cererii de transport, dar si in concordanta cu gradul de incarcare a vehiculelor, astfel incat cetatenii sa calatoreasca in conditii in care sa nu le fie pusa in pericol sanatatea.

Noul program, cu orarul de trecere prin statii pentru fiecare linie, va fi disponibil pe site-ul STB SA (www.stbsa.ro), iar pentru cei care au la dispozitie un telefon mobil cu conexiune la internet, STB SA recomanda utilizarea aplicatiei InfoTB (Info Transport Bucuresti).

Totodata, STB SA anunta ca va continua procesul de dezinfectare a tuturor vehiculelor aflate in traseu, cu doua treceri pe zi, folosind substante care distrug virusurile (pe baza de clor) si va mentine eforturile de igienizare a acestora si a statiilor de tramvai.”, sustine Gabrila Firea pe pagina de Facebook.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea