Social

#incredere #trasaturi #onestitate #trasaturi fata

Trasaturile fetei care te fac sa pari de incredere. Tu le ai?

Creierul are nevoie de doar 33 de milisecunde pentru a decide, la prima vedere, daca o persoana este onesta sau nu. Dar care sunt trasaturile care influenteaza percerptia atat de rapida? Forma sprancenelor si a pometilor!

Cercetarile recente adauga noi dimensiuni principiului potrivit caruia prima impresie conteaza. Psihologii new-yorkezi au descoperit faptul ca forma fetei influenteaza parerea celorlalti despre tine, se arata intr-un studiu citat de dailymail.co.uk. Astfel, se pare ca avem tendinta de a considera mai demna de incredere o persoana care are sprancenele ridicate si pometii proeminenti, in timp ce e mai putin probabil sa acordam prezumtia de onestitate celor care au sprancenele incruntate si obrajii lasati.

Astfel, in doar o fractiune de secunda, creierul este capabil sa emita o parere legata de persoana care se afla pentru prima data in fata ta.

Cercetatorii au urmarit ulterior caracteristicile unor persoane considerate demne se incredere, precum arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, sau ale unor persoane cercetate pentru inselaciune, precum parlamentarul Chris Huhne, si au demonstrat ca cel dintai are pometii ridicati si sprancenele arcuite, in timp ce cel de-al doilea are obrajii lasati si sprancene drepte.

Sursa foto: imgth.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea