Social

Transportatorii protesteaza in Bucuresti si in Arad

Transportatorii rutieri protesteaza astazi fata de taxele prea mari, de carburantii prea scumpi si de drumurile insuficiente. Peste 200 de camioane sunt asteptate sa ajunga in Bucuresti. Transportatorii spun ca protestul de astazi este doar inceputul. Maine, la ora 8, intentioneaza sa blocheze centura Capitalei .

In Bucuresti, transportatorii au pornit de la vama Militari, s-au oprit in fata Palatului Parlamentului si acum urmeaza sa se retraga la autobaza . Un protest similar a avut loc si la Arad, iar de maine mitingul se extinde in toata tara.

Protestele sunt organizate de Consiliul National Rutier. Transportatorii rutieri cer eliminarea rovinietei pentru drumurile nationale, eliminarea totala a restrictiilor de circulatie a camioanelor si anularea taxei de inmatriculare pentru vehiculele Euro 4 si Euro 5.

Ei cer de asemenea ca accizele la carburanti sa fie utilizate pentru constructia si intretinerea drumurilor, iar asociatiile patronale din transporturi sa asigure transparenta utilizarii accizelor.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea