Social

#ajutor #transnistria #rusia #lavrov #credit

Transnistria va continua sa primeasca ajutor economic din partea Rusiei

Transnistrenii raman pe lista de ajutorare a Rusiei. Ministrul de externe rus, Serghei Lavrov , a declarat ca Rusia va continua sa ajute economic Transnistria .

Aceasta precizare vine din partea oficialului rus dupa ce conducerea de Tiraspol a facut o cerere de a i se oferi un credit pe termen lung. Conform declaratiei liderului transnistrean, Igor Smirnov , citat de Realitatea TV, tarii sale ii sunt necesare fonduri de rulment pentru industrie, insa nu a precizat valoarea acestuia si nici termenul de rambursare a creditului.    

Ministrul rus de externe a declarat astazi ca Rusia acorda o “asistenta activa” Transnistriei, deoarece in aceasta tara locuiesc si cetateni ai Rusiei care nu trebuie sa simta problemele economice din aceasta regiune.

Astfel, oficialul de la Moscova a asigurat fosta provincie cu care Republica Moldova s-a aflat in conflict ca se va bucura de tot sprijinul care poate pleca din partea Rusiei.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea