Social

#becali #rada #goian

Transferurile lui Rada si Goian sunt aproape rezolvate

Sezonul plecarilor continua la Steaua. Gigi Becali ii anunta pe si Goian ca transferurile lor in strainatate sunt aproape rezolvate, insa tine la pret cand vine vorba de capitanul Mirel Radoi .

Steaua ramane fara fundasi. Rada la si Dorin Goian la Dinamo Kiev sunt ultimele transferuri din Ghencea confirmate de patronul Gigi Becali, care vrea sa vada o echipa 100 % ofensiva in Ghencea.

"Rada este aproape rezolvat, si Goian la fel. O sa plece la Kiev, o sa vedeti voi. Vreau de la Steaua sase . O linie de fund de patru si sase atacanti ", a anuntat Becali.

Generozitatea lui Gigi Becali dispare insa in cazul finului Radoi, pe care patronul nu vrea cu niciun chip sa-l lase sa plece din Ghencea, in ciuda dorintei acestuia de a parasi Steaua: "Mirel sub 10 milioane nu pleaca, poate doar la 12-13 milioane. De ce sa ia un milion salariu afara cand poate sa ia 500.000 aici ?".

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea