Social

"Transferul lui Ronaldinho la Real Madrid in acest sezon nu este posibil"

Presedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez , a declarat duminica seara ziaristilor francezi aflati la arena Santiago Bernabeu ca transferul jucatorului brazilian al echipei Paris Saint-Germain, Ronaldinho , la Real "nu este posibil in acest sezon, poate anul viitor", relateaza AFP.

"Transferul lui Ronaldinho anul acesta nu este posibil, intrucat noi avem deja trei jucatori straini extra-comunitari, dar anul viitor, poate", a afirmat presedintele clubului madrilen, in timp ce presa spaniola face speculatii pe marginea acestui subiect, vorbind chiar de negocieri avansate intre Real si PSG pentru transferul vedetei braziliene.

Conform mass-media spaniola, Real ar dispune de o optiune asupra jucatorului pentru anul viitor sau peste doi ani. Tototada, alte publicatii considera ca jucatorul va ajunge la Manchester United sau FC Barcelona odata cu incheierea Cupei Confederatiilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea