Social

# proteste piata universitatii 2012 #manifestanti #traian igas

Traian Igas, in mijlocul protestatarilor de la Universitate

Ministrul Administratiei si Internelor , Traian Igas , a vorbit miercuri seara cu manifestantii care s-au adunat in Piata Universitatii din Bucuresti, in a sasea zi de proteste.

Traian Igas le-a spus protestatarilor ca respecta dreptul fiecarui cetatean care protesteaza si a precizat ca, spiritual, este alaturi de manifestantii pasnici. Totodata, seful de la MAI a condamnat violentele de saptamana trecuta, de la mitingul din Capitala.

"A te manifesta si a-ti expune motivele sufletesti pe care le ai nu este rau. Sunt unul dintre cei care in 1989 a protestat in strada. Nu sunt de acord cu huliganii care provoaca panica si haos. Legea trebuie respectata si, daca au si ei pretentia de a fi respectati, atunci trebuie sa respecte legislatia", le-a spus ministrul manifestantilor.

In jur de 1.000 de persoane au protestat, miercuri, pentru a sasea zi in Bucuresti. Mitingul organizat initial pentru sustinerea lui Raed Arafat s-a tranformat intr-un protest anti-Basescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea