Social

#traian igas #ministrul administratiei si internelor #depunere #juramant #vasile blaga

Traian Igas este noul Ministru al Administratiei si Internelor

Constantin Traian Igas este noul Ministrul al Administratiei si Internelor, el inlocuindu-l pe Vasile Blaga, care si-a inaintat ieri "demisia de onoare". Igas a fost propus pentru aceasta functie chiar de premierul Emil Boc.

Constantin Traian Igas a depus, ieri seara, la Cotroceni, juramantul de investitura . Prezent la eveniment, presedintele Traian Basescu i-a urat acestuia succes si l-a avertizat ca are o misiunea grea, cu atat mai mult cu cat trebuie sa se ridice "la inaltimea predecesorului" sau.

"Sunteti un om care va intelege foarte bine ce inseamna legea. Ministerul pe care il preluati in aceata seara este unul din pilonii statului roman, un minister al carui salariati sunt la contact cu cetateanul, al caror salariati trebuie sa aiba deplin respect pentru lege, iar comportamentul lor trebuie sa nu lase dubii asupra moralitatii", a afirmat seful statului.

"Multumesc colegilor de partid care au avut incredere in mine si mi-au dat o pozitie atat de importanta. Sper sa reusesc sa duc mai departe tot ceea ce a inceput domnul ministru Blaga", a declarat Traian Igas, cu putin inainte de a fi investit in functie.

Cine este Traian Igas?

Traian Igas a devenit in 2008 liderul grupului PDL din Senat, fiind presedintele Comisiei pentru Regulament. Din 2007 este vicepresedinte al Biroului Permanent Judetean al PDL Arad.

 

Traian Igas a fost sustinut in alegeri de Gheorghe Falca , primarul municipiului Arad si totodata finul presedintelui Traian Basescu. In perioada 2004 - 2008 a fost deputat, vicepresedinte al Comisiei pentru administratie publica , amenajarea teritoriului si echilibru ecologic. In perioada 2000-2004 a fost consilier local in orasul aradean Pecica, iar in 2004 a fost consilier in Consiliul Judetean Arad.

Igas este este absolvent al Colegiului National de Aparare si are un master in "Management si finantare in administratia publica".

Foto: pdlarad.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea