Social

#primaria capitalei #traiana basescu #elena udrea

Traian Basescu vrea la Primarie! Cum l-a dat de gol Elena Udrea

 

Pe Elena Udrea n-o intereseaza Primaria Capitalei, insa sustine ca Traian Basescu nu ar refuza sa candideze. Iata ce spune fostul presedinte al Romaniei.

„Acum eu nu am un plan de a face politica. Nu imi trece prin cap sa candidez la Primaria Capitalei. E un scenariu la nivel de fantezie. Traian Basescu nu a luat nici o decizie referitor la acest aspect. Teoretic exista posibilitatea sa candideze la Primaria Capitalei. Basescu ar castiga. Avem lideri politici slabi, timorati. Daca vom avea candidati marionete, asa cum am avut la presedintie, pe modelul Iohannis, personal nu vad alta solutie decat sa candideze Basescu. Nu vad cu cine sa se compare intr-o lupta pentru Primaria Capitalei”, a declarat Udrea, pentru Romania TV.

Traian Basescu nici nu confirma, nci nu infirma. "Nu stiu de unde a lasat Elena Udrea aceasta posibilitate. Nu spun nici nu, nici da. Abia construim un partid. Nu mi se pare ca cineva care a fost presedintele Romaniei mai intra intr-o competitie locala, dar in politica nu faci intotdeauna ce vrei, ci si ce trebuie. Este cale lunga pana acolo", a spus Basescu pentru Adevarul.ro.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea