Social

#candidatura #pd-l #intalnire #parlamentari #traian băsescu

Traian Basescu spune ca va face "ce trebuie la momentul potrivit"

Va face "ce trebuie" – acesta este mesajul transmis de presedintele Traian Basescu parlamentarilor PD-L la intalnirea avuta ieri la Palatul Parlamentului. Basescu a spus ca nu vrea sa fie un presedinte-candidat, ci ca va lua decizia privind candidatura pentru un nou mandat "la momentul potrivit".

Presedintele le-a precizat jurnalistilor aflati la Parlament ca va lua o decizie in acest sens si o va comunica atunci cand va veni momentul, dar ca pana atunci se va concentra pe masurile pentru combaterea efectelor crizei. La iesirea de la intalnirea cu senatorii si deputatii democrat-liberali Basescu a declarat ca in timpul intalnirii au fost discutate prioritatile legislative, modificarea legii electorale, dar si combaterea efectelor secetei.

Cel mai important punct a fost cel referitor la legile care trebuie sa intre in perioada urmatoare in dezbaterea Parlamentului: cele patru coduri , care trebuie aprobate prin asumarea raspunderii guvernului, finalizarea dosarelor de coruptie in cazul demnitarilor, precum si legislatia unica in domeniul salarizarii si pensiilor.


Potrivit Gandul, inainte de venirea lui Traian Basescu la intalnirea cu parlamentarii PD-L, acestia au primit "un instructaj" referitor la subiectele interzise in timpul intalnirii, dar si la modul de raportare la colegii de Coalitie. In plus, jurnalistii de la Gandul noteaza "pentru ca totul sa fie tinut cat mai bine sub control, la intalnire au participat si premierul Emil Boc, impreuna cu toti ministrii Executivului. Seful statului a fost intampinat cu aplauze de catre parlamentarii PD-L".

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea