Social

#politica #traian băsescu #presedinte comisia europeana

Traian Basescu se intalneste la Bruxelles cu presedintele Comisiei Europene

Presedintele Traian Basescu a plecat in acesta dimineata la Bruxelles, unde se va intalni cu o serie de lideri europeni.

Basescu va avea intrevederi cu Jose Manuel Durao Barroso, presedintele Comisiei Europene, cu vicepresedintele Comisiei Europene, cu Viviane Reding, comisarul european pentru Justitie, Drepturi Fundamentale si Cetatenie. De asemenea, seful statului se va intalni si cu Herman Van Rompuy, presedintele Consiliului European.

Intr-o conferinta de presa sustinuta joi seara la Palatul Cotroceni, Traian Basescu a declarat ca acesta vizita va fi efectuata la solicitarea sa si ca va incerca in acest fel sa restabileasca increderea Europei in tara noastra.

"Romania a iesit slabita din acest conflict intern, trebuie sa recunoastem ca ceea ce s-a intamplat la noi in perioada 3-6 iulie pana pe 27 august a generat o criza de incredere in Romania. Nu este de natura a ne favoriza faptul ca Parlamentul a respins solicitarea parchetelor de a ridica imunitatea in vederea anchetelor pentru doi membri ai Parlamentului. Nu sunt de bun augur atacurile la justitie aproape continue si, de asemenea, nu este de bun augur angrenarea unor politicieni importanti in asa-numitele autodenunturi pentru participare la referendum", a spus Traian Basescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea