Social

#intalnire #cotroceni #corpul national al politistilor #traian băsescu

Traian Basescu s-a intalnit cu reprezentantii politistilor

Presedintele Traian s-a intalnit ieri, la Palatul Cotroceni, cu reprezentantii Corpului National al Politistilor, noteaza adevarul.ro.

Potrivit spuselor lui Constantin Asofronie, vicepresedintele Corpului National al Politistilor, dialogul a vizat salariile politistilor si :  "Am discutat niste aspecte despre salarii, urmand sa le aprofundam in alte discutii. I-am spus presedintelui ca nu suntem de acord cu reducerea de 25 % si nici cu varsta de pensionare ".

Constantin Asofronie a tinut sa precizeze ca indiferent de ce cine va organiza actiunile de protest, in cazul in care doleantele politistilor nu vor fi rezolvate, CNP va lua parte la manifestatii .

Sindicalistii insa nu a fost receptivi la intalnirea dintre Traian Basescu si reprezentantii , sustinand ca acestia din urma nu ii reprezinta.

Presedintele Basescu a anuntat ieri ca in cadrul sedintei de joi a CSAT asteapta sa i se prezinte un raport al Executivului privind protestele politistilor din data de 24 septembrie. El a adaugat ca pana la sedinta de joi, nu va mai apela la serviciile Politiei Romane.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea