Social

#emil boc #franta #coalitie guvernamentala #pdl #psd #traian băsescu

Traian Basescu regreta prezenta PSD la guvernare

Presedintele Traian Basescu si-a exprimat fata de romanii din diaspora regretul pentru coalitia de guvernare , pe care o considera o necesitate pe timp de criza.

In vizita la Paris, seful statului s-a intalnit cu reprezentantii comunitatii romanesti, in fata carora a dezvaluit ca si-a sacrificat crezurile personale, pentru binele tarii. 

"Multi dintre dumneavoastra ati sustinut o alta solutie decat cea de stanga. Cred ca, prin solutia politica pe care am gasit-o in luna decembrie, pe multi dintre dumneavoastra v-am dezamagit . Sa stiti ca m-am dezamagit si pe mine insumi", a spus Traian Basescu membrilor comunitatii romanesti din Paris, conform Evenimentul Zilei.

"Daca puteam, bagam si PNL si UDMR", a raspuns presedintele intrebarilor legate de coalitia de guvernare. Parerea lui este impartita si de premierul Emil Boc, care a intarit insa necesitatea unitatii in coalitie pentru indeplinirea angajamentelor electorale.

"Nu a fost o bucurie nici pentru PDL, nici pentru PSD realizarea, ma refer la o bucurie din punct de vedere politic. Am fost adversari in campanie, fiecare din cele doua partide si-au dorit sa guverneze singur tara. Asta este situatia politica in care am ajuns", a spus astazi prim ministrul, citat de Gandul.

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea