Social

#crin-antonescu #traian băsescu #victor ponta #cuplu comic

Traian Basescu: Pentru mine, cuplul Ponta-Antonescu este unul comic

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, la TVR, ca, in opinia sa, Victor Ponta si Crin Antonescu formeaza "un cuplu comic ", scrie realitatea.net.

Cat despre senatorul PC Dan Voiculescu, seful statului spune ca este "ideologul comic ".

"Antenescu Ponta? Antonescu Ponta? Pentru mine e un cuplu comic, parca sunt doua matrioske care spun un singur lucru: suspendarea lui Basescu, caderea guvernului. Foarte bine, faceti asta, dar puneti ceva in loc. Obiectivul lor este sa dobandeasca puterea, lucru in regula. Dar trebuie sa o dobandesti pentru ceva. Doar pentru jos Basescu, nu e o motivatie suficienta. Ce pui alternativ ca program pentru tara?", a afirmat Basescu.

" Felix  (n.r. – Dan Voiculescu) e ideologul comic. De distrat, ma distreaza. De asta ii incadrez in zona cuplurilor comice si pe cei doi si pe cel care a gandit aceasta alianta.”, a mai spus seful statului.

In opinia lui Traian Basescu, Dan Voiculescu are un singur merit: “A impartit esicherul politic in stanga si in dreapta. Din punct de vedere politic, este in regula. In sfarsit, s-a creat o limpezire a apelor din punct de vedere ideologic. Problema este ce pui ca program de stanga in guvernare”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea