Social

#pensii #salarii #traian băsescu

Traian Basescu: Pensiile nu se vor indexa, iar salariile nu vor creste

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, in cadrul emisiunii "Dupa 20 de ani" de la Pro TV, ca in perioada urmatoare nu se vor face indexari la pensii in conditiile in care exista un deficit de 3, euro .

De asemenea, seful statului a mai spus ca se se poate reveni la salariile din 2010 cand inca exista un excedent de 200.000 de salariati.

"Guvernul s-a credibilizat prin masurile luate in 2010, dar s-ar putea decredibiliza - si asta ar putea fi socul pe care Romania ar putea sa-l primeasca - prin neindeplinirea obligatiilor asumate in acordul cu Uniunea Europeana si Fondul Monetar International. O eventuala abandonare a programului cu institutiile internationale ar fi pentru Romania mult mai rea decat o eventuala revenire la recesiune", a declarat Traian Basescu.

El a mai spus ca spera ca aceasta abandonare sa nu se intample, si, de asemenea, sa nu se ajunga la "populisme", mai ales ca acordul cu FMI acopera integral anul 2012.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea