Social

#promulgarea #tva #alimente #traian băsescu

Traian Basescu: Nu voi promulga legile privind neimpozitarea pensiilor si micsorarea TVA-ului la alimente

Presedintele Traian Basescu a declarat ieri seara in cadrul emisiunii “Prim Plan” de la TVR ca va corecta parlamentarilor care au votat gresit pentru neimpozitarea pensiilor sub 2.000 de lei si TVA de 5% la alimentele de baza.

“Am sa indrept eu gafa parlamentarilor PDL. Au ajuns (n.r. – legile) sambata, maine ma voi apleca asupra lor. I-am asigurat pe cei de la FMI ca nu vom modifica fiscalitatea, ceea ce inseamna cu nu voi promulga legile”, a mentionat seful statului.

Traian Basescu a afirmat ca votul pentru micsorarea TVA-ului pentru alimentele de baza a fost o greseala : “Dupa parerea mea e greu de explicat o greseala la asemenea dimensiuni. E o lege care face rau Romaniei. In interes national e sa garantam stabilitatea sistemului fiscal romanesc. Eu nu ii pot crede atat de naivi, daca au devenit atat de naivi, sa probeze cand le vine legea in Parlament. Deocamdata legea treneaza la Senat”.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea