Social

#traian băsescu #elena udrea #seful statului #sarbatoarea de craciun #zi onomastica

Traian Basescu nu i-a facut nici un cadou Elenei Udrea, de ziua ei

Dupa ce joi s-a lasat fotografiat alaturi de turisti in Predeal si s-a dat cu snow-mobilul, presedintele Traian Basescu si-a petrecut noaptea de Craciun la Sinaia alaturi de familie si... Elena Udrea .

Traian Basescu s-a retras la cabana schiorilor din Sinaia unde a petrecut pana la doua noaptea, relateaza Realitatea TV. Insotit de sotie si fiica cea mica, Traian Basescu a stat la Cabana Schiorilor mai bine de sase ore, timp in care a dansat, a facut poze cu turistii si a mancat preparate traditionale. "Venim la Cabana Schiorilor din '78. Acum e renovata, e modenizata, atmosfera placuta. Va doresc sarbatori cu bine", a spus Traian Basescu.

Desi a venit separat si a spus presei ca nu se intelesese dinainte cu seful statului, ministrul Turismului , Elena Udrea, si-a serbat ziua impreuna cu familia prezidentiala. "Am venit pe la ora 10 seara si nu ne asteptam sa ramanem pana la ora asta", a declarat Udrea. Noul ministru al Turismului, Elena Udrea, a mai declarat ca nu s-a pus problema ca seful statului sa ii faca vreun cadou de ziua ei, dar in schimb a mentionat ca sotul ei, Dorin Cocos , i-a daruit un costum de schi. Presedintele s-a ridicat in picioare cand a auzit cantarea "Noi suntem romani" si a aplaudat alaturi de familie si Elena Udrea care a si cantat.

Turistii au fost extreme de incantati ca au putut petrece Craciunul alaturi de primul om in stat. "Am venit din intamplare. Nu am stiut ca vine si presedintele... A fost foarte frumos. A fost si ziua Elenei Udrea, care este o frumoasa", a spus un turist. Traian Basescu s-a retras apoi la Palatul Foisor din Sinaia, unde va ramane si vineri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea