Social

#presedinte #basescu #consultari #partide #traian băsescu

Traian Basescu, la consultari cu partidele

Presedintele Traian Basescu i-a invitat, luni, la Palatul Cotroceni , la consultari pe liderii partidelor si formatiunilor parlamentare, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale, remis presei.

Printre subiectele de discutii se afla activitatea Parlamentului, in criza din cauza grevei Opozitiei, dar si prevederile noului tratat UE adoptat la Bruxelles, la inceputul acestei saptamani.

Reprezentantii USL sunt invitati la ora 12.00 la Palatul Cotroceni. Liderii democrat-liberali, cei ai UDMR, UNPR si ai Grupului parlamentar al minoritatilor sunt asteptati la ora 13:00.

Liderul Partidului Conservator , Daniel Constantin , a precizat joi ca va da curs invitatiei lansate de seful statului si reprezentantii USL vor participa la consultarile de la Palatul Cotroceni.

"Mi-ar placea sa cred ca presedintele ne-a trimis si o invitatie oficiala conform protocolului si bunului simt care se practica cu astfel de ocazii", a spus liderul Partidului Conservator.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea