Social

#ion iliescu #refulare #vina #traian băsescu

Traian Basescu: Ion Iliescu are refularile lui

Traian Basescu a precizat, marti, ca Ion Iliescu are refularile lui, dar el nu isi face nicio vina ca il intereseaza soarta oamenilor si a societatilor din tara a carui presedinte este.

Ion Iliescu a precizat, marti, in ultima conferinta de presa de parlamentar ca Traian Basescu are un discurs amatorist. Iliescu a declarat ca primele impresii produse de declaratiile de luni ale presedintelui Basescu au fost de " improvizatie si diletantism", care demonstreaza foarte clar ca "actualul sef al statului nu intelege esenta si consecintele crizei economice".

"Ion Iliescu are si dansul refularile dansului. Orice presedinte trebuie sa stie care este situatia reala, nu de la televizor sau din alta parte. Nu imi fac nicio vina ca m-a interesat soarta oamenilor si a societatilor din tara a carui presedinte sunt", a declarat Basescu.

Seful statului a efectuat marti o vizita la combinatul de otel Mechel , de la Targoviste, pentru a vedea care este situatia de acolo. In cadrul vizitei a discutat cu conducerea combinatului care l-a asigurat ca nu va concedia angajatii. In schimb va recurge la somajul tehnic pentru a putea pastra locurile de munca.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea