Social

#antonescu #palatul cotroceni #traian băsescu

Traian Basescu il acuza pe Antonescu ca a pus in pericol statul de drept

Presedintele Traian Basescu a afirmat, marti seara, in cadrul unei declaratii de presa la Palatul Cotroceni, ca fostul presedinte interimar al Romaniei, liderul liberal Crin Antonescu, a pus in pericol statul de drept.

"Din pacate, fostul presedinte interimar al Romaniei nu a citit nici macar raportul CE cu privire la Romania. Ar fi trebuit sa fie mult mai atent si dansul trebuie sa stie ca a avut o contributie esentiala la punerea sub semnul intrebarii a statului de drept", a spus seful statului. El a mai declarat ca va avea in perioada urmatoare o intrevedere cu premierul Victor Ponta, in care va discuta despre posibila delegare a acestuia ca reprezentant al Romaniei la Consiliul European.

La randul sau, Crin Antonescu sustine ca, de fapt, mesajul transmis de Traian Basescu este "pentru trupele sale razlete de prin ARD, pentru procurori, pentru oamenii influenti: 'suntem la butoane, contati pe mine si contati ca cei din afara Romaniei vor interveni in favoarea mea'".

Sursa foto: nasul.tv

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea