Social

Traian Basescu ii ataca pe SOV si Realitatea TV

Prezent printre sinistratii din sudul tarii, presedintele Traian Basescu a acuzat o parte a presei ca nu prezinta obiectiv situatia ingreunand astfel evacuarea sinistratilor.

Simtidu-se agresat verbal de reporterul Realitatii TV din zona, presedintele Basescu a acuzat postul Realitatea TV de demagogie , facand referire la patronul ei, Sorin Ovidiu Vantu , pe care l-a facut vinovat de jaful de la FNI.

"Daca sunteti de atata timp aici ar fi fost bine daca, in loc sa va faceti ca plangeti de mila cuiva, ati fi ajutat autoritatile sa-i convingeti pe oameni prin semnalele din televiziuni .

In spatele tau, care il ai pe Vantu, cum plangi tu de mila oamenilor, baiatule?! Stii cate sute de mii de oameni au ramas fara bani din cauza patronului tau? lasa demagogia!", a declarat Traian Basescu.

In replica, postul Realitatea TV l-a acuzat pe Traian Basescu ca a incercat intimidarea reporterului din zona si ca nu e de datoria lui sa aprecieze performantele jurnalistice ale postului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea