Social

# fabrica nokia cluj #investitori #birocratie #traian băsescu #inchiderea fabricii nokia

Traian Basescu, despre inchiderea fabricii Nokia: Vor pleca si alti investitori, daca ii mai tinem in loc cu birocratia

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, inainte de plecarea in Polonia, ca fenomenul Nokia s-ar putea repeta si in alte domenii.

"Din punctul meu de vedere nu e o noutate (n.r.- situatia de la fabrica Nokia de la Jucu ), va pot spune ca am avut frecvent discutii cu Guvernul, mai ales dupa ce s-a prefigurat aproape ca fiind sigura prelungirea perioadei de criza economica, am avut frecvent discutii cu Guvernul, in care am cerut sa vizeze creare de locuri de munca in deciziile pe care urmeaza sa le ia", a afirmat seful statului.

Traian Basescu sustine ca pe viitor companiile multinationale ar putea sa-si reduca activitatea in Romania daca nu se va renunta la birocratie si se va ezita atunci cand vine vorba de luarea unor decizii importante: "As face un comentariu legat de asta si potentialii investitori pe care ii avem. Cei care vor sa faca prospectiuni in Marea Negra sau cei care vor sa exploateze aur. Daca ii mai tinem in loc cu birocratia si cu ezitarea de a ne asuma decizii importante vor pleca si astia. (...) La lansarea mesajului meu referitor la zacaminte birocratii au spus printre dinti ca trebuie sa evalueze resursele".

Grupul finlandez Nokia a anuntat joi ca va inchide fabrica de la Jucu, judetul Cluj. Masura va duce la disponibilizarea a circa 2.200 de angajati.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea