Social

#carmen iohannis #traian băsescu #klaus iohannis

Traian Basescu, despre Carmen Iohannis. “O greseala!”

Fostul presedinte Traian Basescu are nenumarate nemultumiri in ceea ce-l priveste pe Klaus Iohannis. In vizorul acestuia a intrat si sotia actualului presedinte!

Vizita pe care pe care presedintele Romaniei a facut-o in prima zi de Paste in teatrul de operatii din Afganistan, unde s-a intalnit cu militarii romani, a alaturi de sotia a fost o greseala, in opinia lui Traian Basescu! Fostul presedinte a criticat inclusiv tinutele celor doi!

„Aici a fost o greseala. Nu se poate sa nu fi existat un briefing facut de ofiterii comandanti presedintelui in legatura cu misiunile pe care le au. Acel briefing este secret de stat. Ce au facut cu doamna Iohannis cat timp s-a tinut briefingul? (…) Nu ai ce sa cauti insotit de sotie in teatrul de operatii. inca nu am vazut sef de stat sa faca o astfel de miscare. Dupa mine a fost o greseala sa mearga cu sotia in teatrul de operatii”, a declarat fostul presedinte intr-un interviu acordat Romania TV.

„Totusi, oastea aia era imbracata cu bocanci, cu armamentul de lupta pe ea, cu castile pe cap sau, ma rog, la briefing erau fara casti. Nu poti sa mergi in rochie fara maneca. Eu mergeam in zona de razboi. Iohannis neplecand in teritoriul afgan cred ca nu si-a dat seama ca nu ar trebui sa fie in costum si adoptat aceasta tinuta de sarbatoare. S-ar putea sa fi plecat direct de la inviere, pentru ca a doua zi erau la Kandahar. Nu vreau sa fiu un critic exagerat. Pana la urma … fiind sarbatoare si-a umplut de praf un costum. Asta e! (…) Ce-ti era ca in loc de costum sa ai pe tine o geaca? In Afganistan e frig, nu te topesti de caldura in sezonul asta”, a mai spus fostul presedinte.

Sursa foto: obiectiv.info
 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea