Social

#criza #presedinte #traian băsescu #condamnare nastase

Traian Basescu: Condamnarea lui Nastase a declansat criza

Presedinte suspendat, Traian Basescu, este de parere ca actuala criza de pe scena politica a fost declansata de condamnarea la inchisoare cu executare a lui Adrian Nastase.

Intr-un interviu acordat postului public de televiune, Traian Basescu a mentionat ca nu crede ca cineva a simtit satisfactie in momentul in care s-a aflat despre condamnare si despre tentativa de sinucidere a lui Adrian Nastase.

"Momentul in care Adrian Nastase a fost condamnat, si va rog sa ma credeti, nu cred ca cineva a putut simti o urma de satisfactie. Povestea cu bucuria, cu Basescu... nu", a explicat presedintele suspendat, conform Mediafax.

El a mai spus ca decizia de condamnare la inchisoare a lui Nastase reprezinta un precedent si ca toti politicienii au inteles ca nimeni nu este deasupra legii. Ca sa creeze si mai mult suspans, Traian Basescu a declarat la TVR ca toate dosarele lui Nastase au pornit de la anumiti colegi de partid ai acestuia.

Sursa foto: ghimpele.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea