Social

#promulgare #legile salarizarii #legea bugetului de stat #traian băsescu

Traian Basescu a promulgat Legile salarizarii si Legea bugetului de stat pe 2011

Presedintele Traian Basescu a semnat, marti, decretele pentru promulgarea Legilor bugetului de stat si asigurarilor sociale pe 2011 , Legii salarizarii unitare, precum si Legii cadru  privind salarizarea in 2011. Totodata, seful statului a promulgat si Legea de aprobare a Ordonantei 50/2010, privind contractele de credite.

Gestul presedintelui vine dupa ce Curtea Constitutionala a respins, marti, sesizarile depuse saptamana trecuta de opozitie privind presupusa neconstitutionalitate a Legii bugetului pe 2011, Legii salarizarii unitare pe 2011, Legii-cadru a salarizarii unitare si Ordonantei 50.

Parlamentarii au adoptat, in 22 decembrie , in sedinta comuna , bugetul de stat pe anul 2011, cu 207 voturi "pentru", 143 "impotriva" si nicio abtinere, aproband unele amendamente.

De asemenea, plenul comun al celor doua Camere a adoptat, in aceeasi zi, bugetul asigurarilor sociale de stat pentru 2011. Senatorii si deputatii au adoptat forma propusa de Guvern asupra bugetului asigurarilor sociale de stat, respingand principalele amendamente ale opozitiei.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea