Social

#deces copil coronavirus #copil 4 ani #deces coronavirus #deces

Tragic! O fetita de 4 ani a murit din cauza coronavirusului

In ziua in care Romania a depasit pragul de 8.000 de decese provocate de noul coronavirus, o fetita in varsta de doar 4 ani a pierdut lupta cu viata. Micuta se afla printre cele 130 de decese ale pacientilor Covid internati in spitalele de profil, in ultimele 24 de ore.

 

Micuta era internata intr-un spital din Iasi cu o forma grava de coronavirus. Din pacate, fetita in vasta de doar patru ani a pierdut lupta cu boala. Aceasta sufera si de alte afectiuni.

Acesta nu este insa un caz singular. Pe 11 octombrie a decedat un baietel, tot in varsta de patru ani, internat intr-un spital din Mures. Si acesta avea alte afectiuni care au agravat infectia cu noul coronavirus.

Lista tragediilor nu se opreste insa aici. Un bebelus de doar patru luni, internat in Sibiu, a murit la varsta de patru luni de coronavirus. Bebelusul sufera de afectiune cardiaca si epilepsie.

Si atunci autoritatile anuntau ca acesta avea “comorbiditati accentuate”. Totodata, un bebelus de doar 4 luni a murit pe 28 octombrie la Sibiu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea