Social

#tren pasageri #coliziune trenuri #victime multiple #accident tren #cehia #accident feroviar

Tragic! Doua trenuri cu pasageri s-au ciocnit frontal! Zeci de victime

Un accident cutremurator a avut loc in aceasta dimineata! Doua trenuri cu pasageri s-au ciocnit fronta, in Cehia. Zeci de oameni au fost raniti, iar doua persoane au decedat, potrivit datelor existente pana la aceasta ora.

 

Accidentul feroviar s-a petrecut in localitatea  Domazlice din Cehia. De vina este unul dintre conductorii trenurilor. Se pare, potrivit informatiilor aparute in presa din cehia, ca unul dintre conductori nu ar fi respectat culoarea rosia a semaforului. Acesta trebuia sa opreasca si sa astepte pana cand trenul aflat in moscare, din contrasens, sa treaca.  

Accidentul a avut loc la putin timp dupa ora 8 (9, ora Romaniei). Bilantul victimelor produse in urma coliziunii celor doua trenuri este de peste 40 de persoane. Alte 2 persoane au fost declarate decedate. La fata locului au fost trimise numeroase echipe de salvare, dar si un elicopter.   

“Situatia este grava, anulez intregul program si sunt in drum spre locul accidentului", a declarat ministrul Transporturilor Karel Havlicek, pe contul sau de Twitter. 

Sursa foto: digi24.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea