Social

#avion militar #avion prabusit nigeria #avion prabusit mexic #supravietuitori #avion prabusit

Tragic! Doua avioane prabusite, duminica! Niciun supravietuitor

Ziua de duminica pare sa fi fost una blestemata pentru aviatie. Doua avioane s-au prabusit si niciuna dintre persoanele aflate la bord nu au supravietuit. Este vorba despre doua aeronave militare, una din Mexic si una din Nigeria.

Accident aviatic in Mexic

Un avion militar s-a prabusit in Mexic, la decolare. Accidentul a avut loc duminica, in estul Mexicului. Din pacate niciun militar de la bordul aeronavei nu a supravietuit.

Sase persoane si-au pierdut viata in tragicul accident, informeaza luni dpa.

Conform informatiilor furnizate de ministerul mexican al apararii, aeronava Learjet 45 s-a prabusit in timpul decolarii de pe aeroportul El Lencero din municipalitatea Emiliano Zapata, in statul Veracruz.

Nu este clar deocamdata care a fost cauza accidentului.

Presedintele mexican Andres Manuel Lopez Obrador a adresat pe Twitter urmatorul mesaj familiilor victimelor: “Condoleantele mele rudelor celor sase ofiteri si soldati care si-au pierdut viata in accidentul de avion din Veracruz. Ii imbratisez pe toti cu dragoste”.

Accident aviatic si in Nigeria

Si in Nigeria a avut loc, tot duminica, un accident aviatic similar. Un avion de mici dimensiuni al fortelor aeriene nigeriene s-a prabusit chiar in fata aeroportului din Abuja, din cauza unei defectiuni la motor, si toate cele sapte persoane de la bord au murit, a anuntat purtatorul de cuvant al fortelor aeriene Ibikunle Daramole intr-un comunicat, preluat de Reuters.

Aeronava Beechcraft KingAir B350i s-a prabusit in timp ce se intorcea la aeroportul Abuja, dupa ce raportase pana la motor cand era in drum spre Minna, a spus oficialul. Orasul Minna se afla la aproximativ 110 kilometri nord-vest de Abuja, potrivit stirileprotv.ro.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea