Social

# cod rosu litoral # decese mare #mare

Tragedii in lant pe litoral. 8 persoane au decedat in acest weekend!

Marea este foarte agitata in aceste zile. S-a arborat steagul rosu si nimeni nu are voie sa intre in apa. Cu toate acestea, turistii au ignorat sfaturile salvamarilor, iar 8 persoane si-au pierdut viata doar in acest weekend. 

Valurile si curentii sunt foarte puternici in largul Marii Negre, iar autoritatile au decretat cod rosu. Pentru ca nu au tinut cont de sfaturi, opt persoane si-au pierdut viata vineri si sambata, iar 10 turisti au fost salvati in ultimul moment. 

Duminica, un tanar de 17 ani a fost la un pas de inec in statiunea Neptun. El a fost salvat in ultima clipa de medici, resuscitat si internat de urgenta la spital. 

"Turistii aflati pe litoral nu tin cont de avertizarile salvamarilor de a nu intra in apa, cu toate ca marea este foarte agitata, iar scaldatul este interzis", a declarat, duminica, seful salvamarilor din statiunea Mamaia, Gabriel Culea, pentru romaniatv.





 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea