Social

#golesti # tren ramas fara frane #ingrijiri medicale #pasageri #tren #romania

Tragedie in Romania: Un tren a ramas fara frane! Zeci de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale

Calatorii care circulau intr-un tren pe ruta Bucuresti-Craiova au trait clipe de cosmar. Zeci de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce trenul in care se aflau a ramas fara frane.

 

Au fost momente de panica in aceasta dimineata, in timp ce un tren a ramas fara frane si nu a mai putut opri. Trenul care circula pe ruta Bucuresti-Craiova a ramas fara frane si a rupt macazul de pe linie. Trenul a lovit macazul, iar liniile nu au mai fost schimbate. Prin urmare trenul a ajuns pe linia unui alt tren care venea din directia opusa si risca sa intre in coliziune frontala cu acesta.

Cand mecanicul si-a dat seama ca a ramas fara frane a iesit din locomotiva si i-a cerut controlorului sa traga frana de mana. Din fericire trenul s-a oprit la timp, inainte de producerea unui accident.

Aproximativ 100 de pasageri, care se aflau intren in momentul producerii incidentului, au trecut prin clipe de cosmar cand au realizat ca trenul nu mai poate opri. In cele din urma insa, trenul s-a oprit la 300 de metri de gara Golesti. In total, peste 40 de persoane care se aflau in tren au avut nevoie de ingrijiri medicale din cauza atacurilor de panica suferite. 

In urma accidentului, politia a deschis un dosar penal pentru savarsirea infractiunii de neindeplinire a indatoririlor de serviciu. 

Sursa foto: observatornews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea