Social

Tragedie în Regat: Golgeterul Belgiei a murit...

Fotbalul belgian este in doliu . Atacantul celor de al FC Brugges, Francois Sterchele, a incetat din viata in primele ore ale zilei de joi, dupa ce masina pe care o conducea a intrat intr-un copac . Niciun alt autotursism nu a fost implicat in accident.


Miercuri, Sterchele fusese la Antwerp pentru a-si vizita niste prieteni. La intoarcere insa, mai precis in jurul orei trei noaptea, conducand cu viteza mare la volanul Porsche-ului sau, fotbalistul a pierdut controlul masinii, care a iesit de pe sosea si s-a zdrobit de un copac de pe margine. Sterchele circula pe autostrada N49, deplasandu-se intre Antwerp si Knokke. Accidentul s-a produs cand fotbalistul trecea prin localitatea Vrasene. Belgianul a murit imediat...

Ultimul gol...

Francois Sterchele s-a nascut la data de 14 martie 1982, in Liege . A fost un veritabil golgeter. In cele 154 de meciuri jucate, a marcat de nu mai putin de 96 de ori. In sezonul 2006/2007, a castigat chiar titlul de cel mai bun marcator din campionatul belgian, reusind nu mai putin de 21 de goluri. In vara lui 2007 s-a transferat la FC Brugges. In acest sezon a marcat de 11 ori. Ultimul gol marcat de el a fost pe 13 aprilie, chiar in derby-ul local cu Cercle Brugge KSV. Pentru nationala tarii sale a jucat de patru ori, fara a marca vreun gol.

„Ne va lipsi zambetul lui...”

„Francois era un jucator stralucitor”, a declarat cu tristete in glas Pierre-Yves Hendrickx, secretarul general al lui Charleroi, grupare la care Sterchele a jucat in perioada 2005-2006. „In fiecare dimineata venea la club cu zambetul pe buze. Ne va lipsi zambetul lui... Era un om sufletist. Vroia sa ii ajute pe toti, era foarte cumsecade. Pe unde a fost, a facut treaba buna, s-a bucurat de succes peste tot. Moartea lui este socanta pentru toti cei care l-am cunoscut”, a conchis Hendrickx. 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea