Social

#avion prabusit in sat #avion prabusit peste case #Kargazstan beoing 747 #Kargazstan #Boeing 747 #prabusire avion #avion prabusit

Tragedie de proportii! Un avion Boeing 747 s-a prabusit intr-un sat din apropierea aeroportului

Un avion turcesc Boeing 747, ce transporta marfa, s-a prabusit in aceasta dimineata intr-un sat de langa aeroportul Manas din Kargazstan.

 

Avionul zbura de la Hong Kong catre Istanbul si avea escala in Manas. In incercarea de a ateriza pe o vizibilitate redusa, la ora locala 7,31, s-a prabusit peste case, omorand familii intregi care locuiau acolo.

In urma impactului cel putin 36 de persoane si-au pierdut viata, printre care 12 copii si 8 femei, cele mai multe victime fiind familii care locuiau in satul de langa aeroport.

Cel putin 15 case au fost distruse, a precizat purtatoarea de cuvant a ministerului, Elmira Cheripova.

"Avionul s-a prabusit peste case, a omorat familii intregi. Nu a ramas nimic din case, oamenii au fost ucisi cu toata familia si copiii lor, multe persoane dormeau", a povestit pentru France Presse un martor al accidentului, care nu a vrut sa isi dea numele, potrivit stirileprotv.ro.

La bordul avionului se aflau patru piloti. Toti si-au pierdut viata in tragicul eveniment. Unul dintre piloti si-a dat ultima suflare in drum catre spital, iar ceilalti trei piloti au decedat in timpul impactului.

Potrivit primelor informatii, vina pentru nefericitul accident este a echipajului.

"Potrivit informatiilor pe care le avem la acest moment, versiunea preliminara este ca vina a fost a echipajului", a delcarat vicepremierul kirghiz.

Sursa foto: time.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea