Social

#Miss World 2014 #miss hondural #maria jose alvarado #concurenta miss world #miss world #asasinare

Tragedie! Concurenta la Miss World, ucisa chiar inainte de competitie

Maria Jose Alvarado, detinatoarea titlului de Miss Honduras, a fost gasita moarta chiar cu cateva zile inainte de a pleca la Londra, unde urma sa participe la concursul Miss World 2014.

Trupurile tinerei in varsta de 19 ani, dar si al surorii acesteia, Sofia Trinidad Hernandez, cu patru ani mai mare, au fost descoperite ingropate pe un camp, la cateva zile dupa ce cele doua fusesera date disparute.

Politistii au stabilit ca sora cea mare a fost impuscata de iubitul ei, care si-a iesit din minti de gelozie, dupa ce ar fi vazut-o dansand cu un alt barbat la o petrecere. Individul a impuscat-o apoi pe sora mai mica si cu ajutorul unui alt barbat le-a ingropat trupurile langa un rau, in apropiere de frontiera cu Guatemala.

Cei doi suspecti au fost arestati. "L-am retinut pe autorul acestor fapte abominabile, Plutarco Ruiz, am gasit arma crimei si vehiculul pe care l-a folosit pentru a le transporta", a declarat Leandro Osorio, directorul Politiei judiciare din Honduras, citat de presa internationala.

Disparuta inca din 13 noiembrie, Maria Jose Alvarado trebuia sa plece la Londra miercuri pentru a participa la concursul Miss World 2014, a carui finala va avea loc pe 14 decembrie.

Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea