Social

# avion prabusit in mare #boeing 737 #avion pasageri #indonezia #tragedie

TRAGEDIE AVIATICA! Avion cu 188 de persoane la bord, PRABUSIT in mare

Un avion s-a prbusit in aceasta dimineata in mare/ocean. La bordul aeronavei Boeing 737 ce apartinea companiei Lion Air se aflau 188 de persoane. Aeronava decolase de pe aeroportul international din Jakarta si s-a prabusit la ora 6:02, ora locala.

"Avionul transporta 178 de pasageri adulti, un copil si doi bebelusi, precum si doi piloti si cinci membri ai echipajului", a declarat Sindu Rahayu, director general al aviatiei civile in Ministerul Transporturilor, potrivit libertatea.ro.

"Avionul a cerut sa revina la baza inainte de a disparea in cele din urma de pe radare", a mai adaugat Sindu Rahayu intr-un comunicat oficial.

Salvatorii au descoperit resturi ale aeronavei Boeing 737 care s-a prabusit la cateva minute dupa decolare, relateaza dpa, citandu-l pe seful Agentiei pentru cautare si salvare.

"Am gasit veste de salvare, telefoane mobile si bucati din aeronava. Nu stim daca exista supravietuitori. Speram, ne rugam, dar nu putem confirma", a declarat Muhammad Syaugii, seful agentiei indoneziene pentru operatiuni de cautare si salvare, intr-o conferinta de presa.

Sursa foto: bizjournals.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea