Social

#trafic rutier #restrictii trafic bucuresti #restrictii circulatie #soseaua kiseleff

Traficul rutier va fi restrictionat pe Soseaua Kiseleff

Traficul rutier pe Soseaua Kisellef va fi restrictionat in fiecare weekend, incepand de vineri, ora 22.00 si pana duminica, ora 15.00. Restrictia este valabila intre 29 iunie si 26 august 2012.

Ca urmare a desfasurarii campaniei "Capitala creste verde", circulatia va fi oprita pe Soseaua Kiseleff, intre strada Arh. Ion Mincu si Piata Victoriei si pe strada Monetariei.

Brigada Rutiera a Capitalei recomanda doua rute ocolitoare: Bd. Kiseleff - Str. Ion Mincu - Bd. Ion Mihalache - Piata Victoriei, respectiv Bd. Kiseleff - Str. Ion Mincu - Bd. Aviatorilor - Piata Victoriei.

Conducatorii auto sunt rugati sa reduca viteza, sa circule cu prudenta in momentul in care se deplaseaza pe langa grupurile de pietoni si sa respecte semnalele politistilor rutieri si ale politiei locale. De asemenea, pietonii sunt rugati sa circule numai pe trotuare, sa traverseze strada prin locurile amenajate, la culoarea verde a semaforului si sa nu se deplaseze sau sa stationeze pe partea carosabila.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea