Social

#taximetristi piata victoriei #protest piata victoriei #restrictii trafic piata victoriei #piata victoriei

Traficul paralizat in zona Piata Victoriei! Taximetristii au iesit in strada

Traficul in Piata Victoriei este ingreunat din cauza grevei ce are loc pana la ora 22:00. Zeci de taxiuri si microbuze au blocat Piata Victoriei si sunt ateptate mai multe.

Politia a anuntat ca traficul va fi restrictionat pe soseaua Kiseleff, de la Piata Arcul de Triumf pana la Piata Victoriei pana la 22:00, ca urmare a actiunii de protest.

Aproximativ 10.000 de taximetristi din Bucuresti si Ilfov ies in strada pentru a protesta impotriva aplicatiei Uber. Acestia doresc interzicerea pe piata a acestui serviciu online de taximetrie, care de curand a fost interzis si in Italia.

Taximetristii au anuntat ca vor bloca circulatia in fata Guvernului timp de doua zile (miercuri si joi) intre orele 09:30 si 21:00.

6.000 de transportatori si taximetristi care fac parte din Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania (COTAR) si-au anuntat participarea la actiunea care va bloca orasul in cele doua zile. Manifestatia a fost autorizata de Primaria Capitalei, potrivit libertatea.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea