Social

#Bucharest Urban Athletics #41 tramvai #trafic Capitala #linia 41

Traficul din Capitala, dat peste cap. Ce mijloace de transport nu vor merge in weekend

Haos in Capitala in acest weekend! Tramvaiele liniei 41 nu vor circula sambata si duminica, iar traficul rutier pe Soseaua Kiseleff va fi restrictionat, duminica pe soseaua Kiseleff!

Societatea de Transport Bucuresti - STB SA (fosta RATB) anunta ca in acest weekend, de sambata, 10 noiembrie, ora 00.30, pana luni, 12 noiembrie, ora 04.00, circulatia tramvaielor liniei 41 va fi intrerupta pentru executarea unor lucrari complexe la calea de rulare.

Astfel, lucrarile vor avea loc pe Bd. Marasti, la intersectia cu Str. Alexandru Constantinescu, unde calea de rulare este uzata si exista probleme ale fundatiei generate de terenul instabil din acea zona si de faptul ca linia de tramvai este traversata intens de autovehicule, inclusiv de autobuzele liniilor 205 si 282.

STB SA va inlocui sina cu canal pe ambele sensuri si va executa lucrari pentru refacerea fundatiei caii de rulare, iar aceste lucrari nu pot fi executate decat cu intreruperea totala a circulatiei.

Cu aceasta ocazie, STB SA va face verificari si in zona caii de rulare din Pasajul Lujerului si de pe Podul Ciurel, remediind eventualele deficiente constatate.

Pentru preluarea fluxului de calatori de pe linia 41, STB SA va infiinta linia naveta de autobuze 641, iar autobuzele liniilor 205 si 282 vor circula deviat.

Circulatie modificata si in Piata Victoriei

Duminica, si circulatia mijloacelor de transport din zona Pietii Victoriei, sub coordonarea agentilor de la Brigada Rutiera, va fi modificata ca urmare a desfasurarii evenimentului sportiv "Bucharest Urban Athletics".

Astfel, in ziua de duminica, 11 noiembrie, intre orele 5:30 – 14:00, se restrictioneaza traficul rutier pe soseaua Kiseleff, pe tronsonul cuprins intre strada Arhitect Ion Mincu si Piata Victoriei.

In urma acestei masuri, liniile de autobuz 361, 362 si 783 vor functiona pe sensul catre Piata Presei-Piata Victoriei, de la Piata Arcul de Triumf, pe bulevardul Constantin Prezan, bulevardul Aviatorilor, Piata Victoriei, apoi traseele de baza.


Autobuzele liniilor 361, 362 si 783, pe sensul catre Piata Presei-Piata Victoriei, vor opri in statia „Arcul de Triumf”, corespunzatoare liniilor 131, 282, 330, 331, 335, amplasata pe Bd. Constantin Prezan, iar cele ale liniilor 361, 362 si in statia „Piata Victoriei”, amplasata pe bulevardul Aviatorilor, inaintea intrarii in Piata Victoriei.

STB a mai anuntat, tot astazi, ca tramvaiele liniei 41 nu vor circula in acest weekend, pentru ca se vor efectua lucrari complexe la calea de rulare.

Regia Autonoma de Transport Bucuresti a devenit, anul acesta, Societatea de Transport Bucuresti STB SA, prin schimbarea formei juridice in societate pe actiuni. STB SA este operator de date cu caracter personal


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea