Social

#trafic #trafic bucuresti #trafic restrictionat # ziua pompierilor

Traficul din Bucuresti este restrictionat din cauza manifestarilor dedicate Zilei Pompierilor

Traficul rutier va fi restrictionat azi, in zona Hotelului Marriott din Capitala, din cauza manifestarilor dedicate Zilei Pompierilor.

In intervalul orar 9.00-12.00 se va opri circulatia autovehiculelor pe Calea 13 Septembrie pe sensul de circulatie dinspre Hotel Marriott si soseaua Panduri. De asemenea, in intervalul mentionat pe strada Izvor nu se va circula pe sensul intre strada dr. Staicovici si Hotel Marriott.

Brigada Rutiera a Capitalei le solicita conducatorilor de autovehicule sa evite sa circule in zonele unde se desfasoara evenimentele si sa foloseasca rutele ocolitoare, sa foloseasca autovehiculele personale cat mai putin pentru a evita blocajele de trafic si sa opteze mai mult pentru mijloacele de transport in comun. Soferii sunt rugati sa respecte semnalele agentilor de politie rutiera care dirijeaza traficul pentru asigurarea fluentei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea