Social

#lumina #circulatie #viteza #ceata #vizibilitate #benzi

Traficul auto, redeschis in toata tara. Afla unde se circula in conditii de ceata!

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane a anuntat ca in acest moment nu mai exista autostrazi si drumuri nationale cu circulatia intrerupta din cauza vremii nefavorabile.

In judetul Buzau, a fost anulata restrictia impusa pe DN22 Ramnicu Sarat - Baile vehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone.

In judetul Mures, traficul rutier pe DN15 (E60) se desfasoara in conditii de ceata, pe unele portiuni vizibilitatea fiind sub 50 de metri.

Conditii de ceata se inregistreaza si pe varianta de ocolire a municipiului Sibiu, vizibilitatea fiind sub 30 de metri pe portiunea kilometrica 9-17.

Politistii le recomanda soferilor sa adapteze viteza in functie de vizibilitate si sa utilizeze luminile de intalnire impreuna cu cele de ceata. Pe portiunea pe care se circula in regim de drum national soferii sunt sfatuiti sa evite depasirile riscante. De asemenea, in cazul in care circula pe portiuni de drum cu regim de autostrada, ei sunt sfatuiti sa se asigure inainte de schimbarea benzilor de circulatie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea