Social

#trafic ingreunat #drumuri nationale #zapada

Trafic ingreunat pe mai multe drumuri din cauza zapezii

Traficul este ingreunat pe unele artere importante din tara, in special in zonele montane, din cauza zapezii existente pe carosabil.

Zapada pune probleme soferilor pe DN 67D Tismana(Gorj) - Valea Cernei (Mehedinti), DN 7A Voineasa - Obarsia Lotrului (Valcea), DN 67C Novaci - Ranca(Gorj) si Curpat - Sugag (Alba), DN 64 Valea Cheii - Olanesti (Valcea), anunta centrul Politiei Romane Infotrafic .

Traficul este ingreunat si pe DN 1R, in zonele Scarisoara( Alba) si Belis (Cluj), DN 75 Campeni (Alba), DN 2 D, in zona Ojdula (Covasna), DN 13 E Zagon - Barcani (Covasna), DN 12 C Lacu Rosu (Harghita) si DN 13 B Bucin (Harghita).

Revenirea in Capitala a turistilor care si-au petrecut sfarsitul de saptamana pe Valea Prahovei ar putea produce, mai cu seama in a doua parte a zilei, probleme de fluenta a traficului rutier pe DN 1, atat in zona statiunilor montane prahovene, cat si la intrarea in Capitala, in zona Baneasa.

Politia Rutiera a suplimentat numarul agentilor care actioneaza in zonele cu risc crescut de producere a accidentelor grave si de aparitie a unor blocaje in trafic.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea